Σχετικά με μας

Προσλαμβάνουμε

Η εταιρεία

Είμαστε η κορυφαία εταιρεία φορητών τερματικών συσκευών (mPOS) στην Ευρώπη. Ξεκινήσαμε το 2012 και αναπτύξαμε την υπηρεσία πληρωμών μας από το μηδέν, για να αναταράξουμε τον κλάδο και να ξυπνήσουμε τον επιχειρηματία σε όλους. Δημιουργήσαμε μια μοναδική συσκευή, η οποία σε συνδυασμό με smartphone, επιτρέπει στους εμπόρους να δέχονται πληρωμές με κάρτες από παντού.

Ανεξάρτητα από το εάν οι έμποροι που συνεργαζόμαστε φτιάχνουν καφέ ή επισκευάζουν αυτοκίνητα, θέλουμε να προσφέρουμε ένα τεχνολογικό προϊόν που να μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλοι. Έτσι, οι έμποροι μπορούν να χαλαρώσουν και να ασχοληθούν με τις σημαντικές καθημερινές δουλειές τους. Η SumUp σάς διευκολύνει αφάνταστα - από την εύκολη online εγγραφή που δεν απαιτεί να προσκομίσετε πλήθος εγγράφων, μέχρι την εκτέλεση της πρώτης σας συναλλαγής. Οι παραδοσιακοί πάροχοι πληρωμών αποκλείουν τις μικρές επιχειρήσεις - εμείς όχι. Είμαστε ανοιχτοί και ειλικρινείς σχετικά με τις τιμές μας και δεν έχουμε καμία κρυφή χρέωση.

Η εταιρεία μας κυκλοφόρησε τα προϊόντα της στην αγορά τον Αύγουστο του 2012 και απολαμβάνει εντυπωσιακή, παγκόσμια απήχηση αφού από τότε έχει επεκταθεί σε 31 χώρες. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται η Γερμανία, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Βραζιλία. Η SumUp συνεχίζει να αναπτύσσεται και έχει την υποστήριξη των American Express, BBVA, Groupon, Holtzbrinck Ventures, καθώς και άλλων διακεκριμένων επενδυτών επιχειρηματικών κεφαλαίων.

Σήμερα, εκατοντάδες χιλιάδες μικρές επιχειρήσεις σε 31 χώρες σε όλον τον κόσμο στηρίζονται στη SumUp για να λάβουν τις πληρωμές τους. Εκτός από το εταιρικό υλικολογισμικό μας και τις mobile και web εφαρμογές μας, έχουμε αναπτύξει μια σουίτα από API και SDK για την ενσωμάτωση του συστήματος πληρωμών της SumUp σε άλλες εφαρμογές και υπηρεσίες.

Τεχνολογία

Η SumUp έχει εγκριθεί ως Ίδρυμα Ηλεκτρονικού Χρήματος από την Κεντρική Τράπεζα της Ιρλανδίας (αριθμός αναφοράς: Αριθ. C195030) στη Δημοκρατία της Ιρλανδίας και διαθέτει πιστοποίηση EMV (Europay, Mastercard και Visa) και PCI-DSS, διασφαλίζοντας ότι η επεξεργασία των πληρωμών γίνεται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας.

Εγγραφή στην Κεντρική Τράπεζα της Ιρλανδίας

Η ιδιόκτητη, end-to-end πλατφόρμα πληρωμών της SumUp αποτελεί το πρώτο πλήρως πιστοποιημένο EMV mPOS σύστημα στον κόσμο που καλύπτει ολόκληρη τη διαδικασία πληρωμής: τερματικά POS, εφαρμογές για κινητά Android και iOS, πλατφόρμα επεξεργασίας πληρωμών, καθώς και λύσεις για την αποτροπή κινδύνων και λύσεις κατά της απάτης. Επίσης, η SumUp είναι ο μοναδικός πάροχος mPOS που σχεδιάζει και κατασκευάζει τα δικά της τερματικά EMV.

Το τερματικό SumUp Air αποτελεί την ασφαλέστερη μέθοδο για πληρωμές με κάρτες και έχει λάβει πλήρη πιστοποίηση από μια σειρά ρυθμιστικών φορέων. Σε αυτούς συγκαταλέγονται οι παρακάτω:

Πιστοποίηση PCI PTS V4.0, SRED Πιστοποιητικά EMV Level 1 & Level 2 Mastercard Pay Pass, Visa Pay Wave, American Express Expresspay MasterCard TQM Πιστοποίηση Mastercard TIP, Visa ADVT Πιστοποίηση Visa Ready

Η ομάδα

Κάνουμε τα πράγματα διαφορετικά. Σχεδιάζουμε τη δική μας, διατερματική λύση πληρωμών ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε πάντα την καλύτερη ποιότητα και εξυπηρέτηση. Γνωρίζουμε πόσο ζωτικές είναι οι πληρωμές για τις μικρές επιχειρήσεις, και έτσι χρησιμοποιούμε την τεχνολογία μας για να λύσουμε τα προβλήματά τους. Πιστεύουμε στην ανοιχτή και ειλικρινή επικοινωνία και όχι σε αυστηρούς κανόνες και ιεραρχίες. Είμαστε μια ομάδα από εργατικούς, ταλαντούχους ανθρώπους με έναν και μοναδικό στόχο: να δημιουργήσουμε την ιδανική λύση για πληρωμές με κάρτες. Μπροστά μας έχουμε ορισμένες τεράστιες προκλήσεις και χρειαζόμαστε έξυπνους και δημιουργικούς ανθρώπους, οι οποίοι θα καινοτομήσουν και θα μας ξεχωρίσουν από τους υπόλοιπους παρόχους πληρωμών στην αγορά. Αν νομίζετε ότι το προφίλ σας ταιριάζει στην παραπάνω περιγραφή -

Γίνετε μέλος της ομάδας μας